maandag 13 februari 2012

Weer lekker crea bezig,

Zo, eindelijk weer wat energie en tijd om hard aan de slag te gaan met de shop. Zoals sommigen weten ben ik twee weken na de inschrijving bij de KVK bij een nieuw bedrijf gaan werken, en dat was gelijk hartstikke druk. Hardlopend om de boel bij te houden, liep ik mijzelf voorbij en dat is niet in dank afgenomen, waardoor ik nu thuis zit.
De dagen gaan snel voorbij met de zorg voor Alyssa van 3, man, dieren en huis. Zo snel dat ik het bijhouden van de shop, blog en site wat heb laten varen, tot mijn spijt. Nou ja, dat en het uitzoeken wat ik nou eigenlijk wil.
Ondertussen is de zoektocht naar mooie spullen natuurlijk gewoon doorgegaan. Wat dachten jullie van deze shabby vondsten?
De muziekdoos is een favoriet van mijn dochter. Deze is ingelegd met verschillende soorten hout, en in super-conditie.


De ballerina danst op een nog onbekende muziek, sleutel zit er nog bij en is gewoon super om naar te kijken. Ik heb hem hier nog steeds op de mantel staan, samen met het kraagje en de handschoentjes. Ik kan dan helemaal wegdromen van het verhaal van de voorgaande eigenaren, al heb ik er helaas geen informatie van.


Zal het van een meisje geweest zijn, die net als op de foto alles had liggen op haar kaptafel. Haar mooiste sieraden in de juwelenkist, een verzilverde kapset aan de rechterkant en kraagje en handschoentjes al klaarliggend voor morgen voor naar de kerk.

Ook ben ik inmiddels al bezig voor het voorjaar/pasen. Op 1 en 2 maart hebben we weer een samenwerking met Restaurant "De Vlietlanden" te Medemblik en wel een LADIESNIGHT! Onder genot van een 5-gangen diner met muziek kunnen de dames tussen de gangen door bij de stands snuffelen, waaronder ik dus! Ook zijn er sieraden, huidverzorging, massage, tassen en dergelijke. Iedere keer is er weer een ander aanbod.

Deze paaseieren zijn gemaakt van gips, handgeschept papier en aquarelpapier (vlinder) en antiek papier uit een psalmenboek uit 1906 met schitterende afbeeldingen.

Fijne dag allemaal!

1 opmerking:

  1. Hallo Ryanne,
    Bedankt voor je super leuke reactie en complimentje op mijn blog over de kantkaartjes. Wat heb je toch leuke spulletjes gevonden! Ik ga je volgen hoor!
    Groetjes van Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie!

Thank you for your comment!