workshops

Na mijn moeder een aantal jaren geassisteerd te hebben, vond ik het al leuker om nail-art bij mensen te plaatsen. Dit wordt gewoon op de eigen teennagels geplaatst.

Wij hebben samen onze diploma Nail-Art behaald bij Foot & Nail te Purmerend. Samen met toendertijd restaurant Van Rooijen besloten we Nail-Art arrangementen te geven. Hierna is het balletje gaan rollen. Nu geven wij workshops en partijen in het maken van Nail-Art, zeepkettingen, boekenleggers, voetsieraden en sieraden. Grote groepen, kinderpartijtje, werkuitjes, vrijgezellenpartijen of verschillende projecten tegelijk maken... Alles is mogelijk. Door onze vele contacten kan er voor de wederhelft ook wat leuks georganiseerd worden. Wat dacht u van een Tuc-Tuc of Solex huren?
Onze arrangementen worden gehouden en geheel verzorgd door Restaurant 't Fortuin te Wervershoof. Heerlijk een lunch of diner als afsluiting van een leuke dag! Op afspraak zijn er ook andere locaties mogelijk
We hopen dat iedereen ons doel leuk vindt, namelijk een ongedwongen, gezellig samenzijn, wat wel professioneel aangepakt wordt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie!

Thank you for your comment!